• zorg bij aankomst op Schiphol, dat u uw mobiele telefoon bij u heeft en dat deze is opgeladen
  • zet uw mobiele telefoon direct na de landing op Schiphol aan
  • uw chauffeur zal kort na de landing contact met u zoeken, hij vertelt u zijn naam, type auto, gsm-nummer en waar hij op u wacht
  • de taxi zal standaard voor u klaar staan boven bij vertrekhal 1
  • als u de auto en chauffeur positief heeft ge├»dentificeerd helpt hij of zij u bij het instappen, laadt uw bagage in en brengt u naar uw bestemming
  • mocht u geen contact kunnen leggen met de chauffeur bel ons dan op kantoor : 090-090-12345
  • print onderstaande plattegrond met aanwijzingen uit en neem deze mee, zodat u deze tezijnertijd kunt raadplegen

Afhaalprocedure Schiphol

Niet alleen brengen we u graag van Medemblik en omstreken naar de luchthaven Schiphol, indien gewenst halen we u ook op vanaf Schiphol. Het is hierbij van belang dat u en de chauffeur elkaar op de luchthaven weten te vinden, daarom volgen hier enkele aanwijzingen omtrent de afhaalprocedure.

Het allerbelangrijkste is dat u een werkende mobiele telefoon bij u heeft, die u gelijk na de landing aanzet. Bij uw boeking heeft u uw mobiele nummer aan ons doorgegeven, zodat onze chauffeur u kan bellen nadat u bent geland. Hij geeft dan ook zijn telefoonnummer door, zodat u hem bijvoorbeeld op de hoogte kunt houden van uw voortgang met bagage afhalen, douane, enzovoort.

Op de plattegrond hierboven ziet u waar de chauffeur op u zal wachten. Dat zal zijn op het niveau van de vertrekhal, dat is dus 1 verdieping hoger dan de aankomsthal. U kunt hier gemakkelijk naartoe lopen wanneer u de bagage heeft afgehaald. Nadat u door de schuifdeuren de bagagehal uitloopt neemt u de eerste de beste lift of roltrap omhoog. Nu komt u op het vertrekniveau, waar onze chauffeur standaard staat te wachten bij de eerste deur van Vertrekhal 1. Mocht u er bij vertrekhal 3 of 4 uitkomen, dan kunt u de chauffeur ook even bellen en vragen of hij naar u toe komt rijden, dan hoeft u niet helemaal naar de eerste deur te lopen.

We raden u aan de plattegrond uit te printen en mee te nemen of te downloaden op u tablet of smartphone, zodat u deze kunt raadplegen als het nodig is.

Mocht u nog vragen hebben over de afhaalprocedure of wilt u bijvoorbeeld afspreken op een andere plek, dan kunt u dit aangeven bij het veld opmerkingen in het reserveringsformulier. Ook tijdens het telefoongesprek ter bevestiging van uw reservering is er nog uitgebreid gelegenheid om een en ander door te nemen.